ILMASTOINNIN HUOLLOT r134a H. 50€  1234yf H.130€ ja ( r12 vanhat autot ) HUOLLOT JA KORJAUKSET 15 V. KOKEMUKSELLA.

Olemme Tukesin valtuuttama huoltoliike. Meille voit tulla myös illalla tai viikonloppuna, myös sunnuntaina klo 22.00 asti. 

Aina on soitettava ensin ja sovittava aika. P. 0405652959
Nyt kannattaa huoltaa autosi ilmastointi. Erittäin e
dulliseen hintaan. Tarjous voimassa toistaiseksi. Pyrimme olemaan Päijät-Hämeen halvin ja nopein!

Uudet 2kpl markkinoiden parhailla toiminnoilla olevilla huoltokoneilla henkilö-ja pakettiautot aine r134a hinta 50 €. Hinta riittää suurempaan osaan autoista, vaikka järjestelmä olisi tyhjä, ei muita "piilokuluja".

Aine 1234yf täyttöhuollot 130€.

Typpikoeponnistus jos ei muuta 30€ ilmastoinnin huollon yhteydessä 20€ (luotettavampi kuin alipainetesti).

Myös Sähko ja Hybridiautot.  r134a H. 80 €. r1234yf H.150 €.

Älä anna kenenkä tahansa huoltaa kallista hybridi tai sähkö autoasi. Huoltokoneen pitää olla viimeisen päälle ja letkujen huuhtelutoiminto muuten järjestelmään pääsee väärää öljyä ym. Syntyy oikosulku joka hajottaa kompressorin!

Nyt uutta! Ilmastoinnin paikkausaine, joka tukkii metalli- ja muoviputkissa jopa 0.3mm vuodot. Aine kannattaa laittaa järjestelmään vaikka vuotoa ei olisi ennalta ehkäisemään tulevia vuotoja.  Ilmastoinnin huollon yhteydessä paikkausaineen laitto lisähintaan 50€.

Myös ulkonen paikkaus putkissa onnistuu h.50€. Säästyy jopa satoja euroja kun ei tarvitse vaihtaa kalliita putkia jotka voivat olla jo työnä kalliita vaihtaa jos ovat hankalassa paikassa. Jos laittaa myös sisäisen paikka-aineen tulee todella hyvä!

Myös raskaskalusto, kysy ajoneuvosi tarkka hinta!

Jos huollon jälkeen ilmastointi ei toimi, luemme vikakoodit + 20€. Joissain automerkeissä voi ilmastointi alkaa toimimaan, kun testerillä katsomme. Tai ainakin saat arvion mikä on rikki ja mitä pitää vaihtaa / kustannus arvion korjauksesta. Esimerkiksi monet rengas- ja lasiliikkeet käskevät mennä korjaamolle, koska eivät osaa tehdä mitään rikkoutuneille järjestelmille.

Mitä sitten täydellinen ilmastoinnin huolto sisältää? Kylmäaineen määrän tarkastus, järjestelmän kosteuden poisto ja tiiveyden tarkastus alipaineella, Typpikoeponnistus ylipaineella haluttaessa +20€, kylmäaineen R134 a tai 1234yf sekä käsittelyssä poistuneen öljyn lisäys + väriaine harkinnan mukaan, huoltoventtiilien automaattinen tiiviyden tarkastus (muilla ei tätä ole), jäähdyttimen ja lauhduttimen puhtauden tarkastus, ilmastoinnin käyttöhihnan kunnon tarkastus, ilmastoinnin toiminnan tarkastus. Jos ilmastointijärjestelmä on viallinen tai vuotaa, niin vianhaku / korjauskustannusarvio on väliltä 0€-40€. Toimenpide pystytään tekemään heti! 

Meillä markkinoiden parhailla toiminnoilla olevat huoltokoneet. Öljylle hermeettinen säiliö (ei kerää kosteutta), kylmäaineen talteenottokyky yli 95%, "tuhahtamattomat” pikaliittimet = ei hukkaa kylmäainetta liittimiä irrotettaessa.

Monet huoltajat myyvät puoliksi epäkelpoa ainetta, koska eivät tiedä mitä tekevät!

Korjaukset sopimuksen mukaan. Esim. kompressorin vaihtotyö yleisimpiin automalleihin alk. 200€.

Kauttamme myös kompressorit, lauhduttimet ym. edullisesti!


HAISEEKO AUTOSI ILMASTOINTI UMMEHTUNEELTA?
Syynä on höyrystimen pinnassa kasvavat homeitiöt.
Desifiointi ultraäänisumuttimella 30 €.


Otsonointi 30min 30€