ILMASTOINNIN HUOLTO r134a H. 50€, r1234yf H.130€ ja ( r12 vanhat autot ) HUOLTO JA KORJAUKSET 16 V. KOKEMUKSELLA.

Olemme Tukesin valtuuttama huoltoliike. Meille voit tulla myös illalla tai viikonloppuna, myös sunnuntaina klo 22.00 asti. 

Aina on soitettava ensin ja sovittava aika. P. 040 565 2959.
Nyt kannattaa tehdä ilmastointi huolto. erittäin e
dulliseen hintaan. Tarjous voimassa toistaiseksi. Pyrimme olemaan Päijät-Hämeen halvin ja nopein! Teen iltamyöhään eli en vstaa puhelimeen ennen klo 10.00 kaikki teen eli ajan saat samalle päivälle!

Uusilla (2kpl) markkinoiden parhailla toiminnoilla olevilla huoltokoneilla henkilö-ja pakettiautot aine r134a hinta 50€. Hinta riittää suurempaan osaan autoista, vaikka järjestelmä olisi tyhjä, ei muita "piilokuluja".

Aine r1234yf täyttöhuollot 130€.

Typpikoeponnistus, jos ei muuta, 30€. Ilmastoinnin huollon yhteydessä 20€ (luotettavampi kuin alipainetesti).

Myös Sähkö- ja Hybridiauto.  r134a H. 80€. r1234yf H.150€. Huollamme Teslat ja muut!

Älä anna kenen tahansa huoltaa kallista hybridi- tai sähköautoasi. Huoltokoneen pitää olla uudehko ja koneessa pitää olla letkujen huuhtelutoiminto, muuten järjestelmään pääsee väärää öljyä ym. Syntyy oikosulku, joka hajottaa kompressorin!

Nyt uutta! Ilmastoinnin paikkausaine, joka tukkii metalli- ja muoviputkissa jopa 0.3mm mikrovuodot. Aine kannattaa laittaa järjestelmään, vaikka vuotoa ei olisi, ennalta ehkäisemään tulevia vuotoja.  Ilmastoinnin huolto + paikkausaineen lisäys + 50€

Myös ulkoinen paikkaus putkin onnistuu H. alk.50€. Näin säästät jopa satoja euroja, kun ei tarvitse vaihtaa kalliita putkia, jotka voivat olla jo työnä kalliita vaihtaa, jos sijaitsevat hankalassa paikassa. Lisäksi voi laittaa myös sisäisen paikka-aineen, jolloin paikkauksesta tulee todella hyvä!

Nyt myös kosteuden poistoaine. Ei tarvitse vaihtaa kalliita kuivaimia. Vanhemmissa autoissa voi tulla isompi vahinko, kun kuivain vaihdetaan. Ei lähde irti vaan hajottaakin vastapuolen kierteet ym. H. 50€

Jos ilmastoinnin kompressorin teho on heikko kyseisessä automallissa, voin laittaa kylmää tehostavan aineen kiertoon ja näin ollen tulee 5 astetta kylmempää. Sama aine auttaa myös autossa, joissa ilmastoinnin teho on normaali, koska tekee helpommin kylmää (säästää polttoainetta). kompressorin käyttö ikä pitenee ja estää öljyn pilaantumisen. H.30€

Myös raskaskalusto, kysy ajoneuvosi tarkka hinta!

Jos huollon jälkeen ilmastointi ei toimi, luemme vikakoodit + 20€. Joissain automerkeissä voi ilmastointi alkaa toimimaan, kun testerillä katsomme. Tai ainakin saat arvion mikä on rikki ja mitä pitää vaihtaa / kustannusarvion korjauksesta. Esimerkiksi jos ilmastointi ei huollon jälkeen ala toimimaan, monet rengas- ja lasiliikkeet käskevät menemään korjaamolle, koska eivät osaa tehdä mitään rikkoutuneille järjestelmille. Heillä ilmastoinnin huollolla haetaan vain lisätienestiä, mutta eivät korjaa ja näin ollen täyttävät jo valmiiksi vuotavia järjestelmiä ja ottavat vain rahat asikkaalta pois.

Mitä sitten täydellinen ilmastoinnin huolto sisältää? Kylmäaineen määrän tarkastus, järjestelmän kosteuden poisto ja tiiveyden tarkastus alipaineella, Typpikoeponnistus ylipaineella haluttaessa +20€, kylmäaineen R134 a tai 1234yf oikean määrän uusiminen grammalleen, sekä käsittelyssä poistuneen öljyn lisäys + väriaine. Jos ilmastointi vuotaakin myöhemmin tyhjäksi. 

HUOM: Ilmainen UV-valolla tutkiminen, mistä vuotaa, mitään osia purkamatta. Tämä maksaa muualla jopa ilmastoinnin huollon verran.  Huoltoventtiilien automaattinen tiiviyden tarkastus, jäähdyttimen ja lauhduttimen puhtauden tarkastus, ilmastoinnin käyttöhihnan kunnon tarkastus, ilmastoinnin toiminnan tarkastus. Jos ilmastointijärjestelmä on viallinen tai vuotaa, niin vianhaku / korjauskustannusarvio on väliltä 0€-40€. Toimenpide pystytään tekemään heti! 

Meillä markkinoiden parhailla toiminnoilla olevat huoltokoneet. Saat juuri grammalleen oikean määrän kunnon kylmäainetta. Öljylle hermeettinen säiliö (ei kerää kosteutta), kylmäaineen talteenottokyky yli 95%, "tuhahtamattomat” pikaliittimet = ei hukkaa kylmäainetta liittimiä irrotettaessa. Meillä Premium öljyt ja väriaineet.

Huoltoliikkeet, jotka tekevät huoltoja vanhemmilla huoltokoneilla, myyvät tietämättään epäkelpoa ainetta, koska vanhemmat koneet keräävät pulloon ilmaa, joka myydään takaisin asikkaalle. Samoin näissä koneissa olevat öljyt ovat valmiiksi kosteutta keränneitä, koska niissä öljypullot eivät ole hermeettisesti suljettuja. Myös vaakojen kalibroinnit ovat usein pielessä, eikä itse huoltokonetta ole asianmukaisesti huollettu. Esim.  öljyjä / kuivaimia ei ole vaihdettu ym.

Korjaukset sopimuksen mukaan. 

Esim. kompressorin / lauhdutinkennon vaihtotyöt yleisimpiin automalleihin alk. 200€.

Kerron mistä kannattaa tilata kompressorit ja lauhduttimet edullisesti!


HAISEEKO AUTOSI ILMASTOINTI UMMEHTUNEELTA?
Syynä on höyrystimen pinnassa kasvavat homeitiöt.
Desifiointi ultraäänisumuttimella 30 €.

 

Otsonointi 30min 30